fbpx

Ukratko o našem timu

Imaš dobar proizvod ili još bolju kreativnu ideju, ali jednostavno ne uspevaš da se snađeš u digitalnom svetu i svoj rad prezentuješ na pravi način? Koliko smo samo puta čuli ovu priču!

Ideja koja nije podržana akcijom ostaje samo prazno slovo na papiru, zato – šta čekaš? Probudi se, pretvori svoje snove u stvarnost, deluj, eksperimentiši, prilagođavaj se i uči svakodnevno. Ili, još bolje – unajmi nekog da sve to uradi umesto tebe!

kreativna agencija designery

Designery je grupa kreativnih ljudi koji ti pomažu da svoj biznis unaprediš i razviješ baš onako kako si oduvek zamišljao. Pažljivo slušamo tvoje želje i zacrtane ciljeve, zajedno sa tobom osmišljavamo kompletnu strategiju i tvoj vizuelni identitet, i pomažemo ti da se što bolje pozicioniraš u očima tržišta. Drugim rečima, mi brinemo o tvom poslu kao o rođenom detetu: za početak mu dajemo ime, a zatim startujemo rad na stvaranju njegovog upečatljivog vizuelnog identiteta kako bi se što lakše uočio u džungli zvanoj internet.

Želimo da te odvojimo od konkurencije kreiranjem najkvalitetnijeg sadržaja: bilo da se to odnosi na web sajt, logo dizajn, dizajn plakata i postera, prezentacija ili kataloga, potrudićemo se da svaki aspekt tvog posla bude primećen. I baš zato što znamo koliko ti je važan svaki slobodan minut vremena, na sebe preuzimamo kompletan digitalni marketing i nadgledamo sve društvene mreže, blogove i aplikacije kako bismo tvoje usluge približili što većem broju ljudi. A ako se još uvek pitaš kako će sve to pomoći tvom poslu – reći ćemo ti da su dobra fotografija, dobar tekst i male tajne velikih majstora Google optimizacije trio koji nikog ne ostavlja na cedilu.

Jednom kada identifikujemo ciljeve ali i slabe tačke tržišta bacamo se na kreiranje mape koja će tvoj proizvod odvesti do potencijalnih kupaca.

Ukratko rečeno: mi smo svaka dobro dizajnirana stranica sa besprekornom šemom boja, mi smo svaki dobar tekst sa upečatljivim fontovima, mi smo svaki onaj klik koji tera ljude da otkriju sve ono što imaš da ponudiš.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram