fbpx

Mi smo Dizajneri!

Pokušali smo na poseban način da vam približimo delatnosti i usluge kojima se bavimo kao tim već skoro 15 godina. Taj tim se sastoji od kreativnih stratega, eksperata za digitalni marketing, dizajnera, web i app developera, UI/UX senior dizajnera, fotografa, foto retušera, copywriter-a, 3D animatora i stručnjaka za modeling... da ne nabrajamo. Sve što je potrebno za vaš brend u vizuelnom i digitalnom svetu.

kao development: U našem rečniku pojmova značenje je sledeće: prepoznajemo tvoje ciljeve, namere i ideje, i zajedno sa tobom ih svakodnevno razvijamo. Slično kao sa dijetom: ne damo ti da startuješ sledećeg ponedeljka, jer svaki dan je ponedeljak ako si čvrsto rešen da uspeš.

kao e-marketing: Šta vam vredi dobra ideja ili super proizvod ako to nikome ne kažete? Ne obećavamo da ćemo ići od vrata do vrata i besomučno vas reklamirati, ali zato garantujemo da će svi elektronski mediji raditi za vas. Blogovi, društvene mreže, aplikacije: pokrivamo sve u cilju privlačenja vaših potencijalnih kupaca, potrošača ili saradnika.

kao SEO optimizacija: Svi žele da ukucaju određen pojam i odmah pronađu svoje ime na prvoj stranici pretraživača. Google je nemilosrdan, ali hej - ni mi nismo za bacanje! Dobro smo proučili psihologiju optimizacije i ne plašimo se da je upotrebimo kako bismo vas pozicionirali na sam vrh ledenog brega zvanog “search”.

kao inovacije: Ko još voli da se dosađuje, posebno u svetu digitalnog marketinga? Pomoći ćemo ti da izbegneš još jedan “dan mrmota” u svom poslovnom životu tako što ćemo ti stalno predlagati neke nove ideje i deliti sa tobom poslednja saznanja iz sveta uspešnih Internet preduzetnika.

kao grafički i web design: Verovatno si već čuo da nisu svi grafički dizajneri dobri web dizajneri. Sada je vreme da se uveriš da neki grafički dizajneri zaista jesu i dobri web dizajneri! Mi znamo da svet postaje lepše mesto svaki put kada stvorimo nešto novo, privlačnije, originalnije, a tvoj sajt u tom smislu nije nikakav izuzetak.

kao novi pogled na fotografije i copywriting: Internet je pun već viđenih slika i deja vu textova koji nam zvuče poznato, suvoparno i predvidivo. Pronašli smo način da vi ili vaš proizvod uvek izgledate k'o sa naslovnice Vogue-a, a shodno tome biramo samo prave reči koje će najbolje opisati sve ono što imate da ponudite.

kao efektivnost i efikasnost: Hoćemo rezultate i to odmah! Da, mi spadamo u grupu onih koji se ne zadovoljavaju osrednjim rezultatima. Odaćemo ti tajnu: želimo da unapredimo i optimizujemo tvoj biznis iz pomalo sebičnog razloga: na taj način i mi postajemo bolji, uigraniji i kreativniji.

kao rad na osmišljavanju kompletne strategije: Ti znaš da imaš dobar proizvod ili sadržaj, ali jednostavno ne nalaziš načina da druge ljude ubediš u to. Mi prepoznajemo tvoj potencijal i želimo da te izvučemo iz začaranog kruga zvanog stagnacija. Zato ćemo smisliti savršeno ime za tvoju kompaniju, razraditi kompletnu strategiju i brending koji će tvoj rad učiniti prepoznatljivim.

kao you: Jer od tebe sve zavisi! Svaki dobar dizajn počinje dobrom pričom, a mi želimo da čujemo tvoju. Već osećamo da je posebna, drugačija, i vredna pažnje: zato nećemo dozvoliti da ostane nezapažena. Tvoj uspeh je naša misija: započnimo je već danas!

KONTAKTIRAJTE NAS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram